طی حکمی از سوی جنای آقای للگانی مدیر عامل محترم بانک رفاه کارگران ، جناب آقای مهندس کهریزی به عنوان مدیر عامل شرکت مدیریت پروژه های ساختمانی ایران (مپسا)منصوب گردید.
به گزارش روابط عمومی شرکت مپسا این حکم طی مراسمی در روز چهارشنبه مورخ 98/06/25 در سالن کنفرانس شرکت با حضور جناب آقای موسی نژاد و جناب آقای بداقی و همچنین با حضور اعضای هیئت مدیره و مسئولان شرکت برگزار گردید.
در ابتدا جناب آقای موسی نژاد از زحمات جناب آقای فهری مدیر عامل اسبق تقدیر و تشکر کردند و در ادامه برای جناب آقای مهندس کهریزی آرزوی موفقیت کرده و خاطر نشان کردند که با توجه به سابقه درخشان و تجربه طولانی جناب آقای مهندس کهریزی در شرکت های ساختمانی و کسب موفقیت های متعدد در این زمینه ، به لطف خداوند و تلاش و کوشش جناب آقای مهندس این شرکت قله های پیشرفت را طی خواهند کرد.
در ادامه جناب آقای مهندس کهریزی اشاره داشتند که این مسئولیت قطعاً با کمک همکاران و دوستان شاغل در شرکت به ثمر خواهد رسید و از لطف و محبت دوستانی که این مسئولیت را به بنده واگذار کردند تقدیر و تشکر کرده واز خداوند منان میخواهم که در این مسیر همراه بنده بوده و مرا از لطف خویش بهره مند گرداند.
در پایان نیز جناب آقای دکتر سهم دینی رئیس محترم هیات مدیره شرکت ضمن تقدیر و تشکر از زحمت جناب آقای مهندس کهریزی درباره مسائلی در حوزه شرکت به بحث و گفتگو پرداختند.


