بندر ماهشهر ، مهمترین پایگاه پتروشیمی ایران
مجتمع مسکونی کارکنان شرکت پتروشیمی امیرکبیر در بندر ماهشهر و ناحیه موسوم به پارسوماش واقع شده است .بندر ماهشهر شهری است که در جنوب استان خوزستان با طول جغرافیایی ۴۹ درجه و ۱۳ دقیقه و عرض جغرافیایی ۳۰ درجه و ۳۳ دقیقه واقع شده است. شهر ماهشهر، مرکز شهرستان بندر ماهشهر است. ارتفاع این شهر از سطح دریا حدود ۳ متر میباشد. ماهشهر کنونی شامل دو بخش میباشد، ماهشهر قدیم و دیگری موسوم به ناحیهٔ صنعتی. بندر ماهشهر دارای مساحت ۲۷۱۳ هکتار میباشد. که بعد از اهواز وسیعترین شهرستان خوزستان است.
شهرهای اطراف آن شامل:از شمال به اهواز، از غرب به سربندر و شادگان، از شرق به رامشیر و امیدیه و از جنوب به خلیج فارس و از جنوب شرق به هندیجان ختم میشود. بندر ماهشهر تنها شهر ایران است که دارای خور – شاخههایی از دریا که به خشکی منشعب میشوند – میباشد که مهمترین آنها خور موسی نام دارد که از نظر استراتژیک و اقتصادی بسیار حائز اهمیت است. خور موسی که در جنوب بندر ماهشهر قرار گرفته، دارای انشعابات زیادی است و یکی از این انشعابات از وسط شهر بندر ماهشهر میگذرد این شهر در ۱۸ کیلومتری بندر امام خمینی و ۹۵ کیلومتری آبادان و ۱۱۰ کیلومتری اهواز قرار دارد.
- تعداد بلوک ها : 14 بلوک
- تعداد طبقات هر بلوک : 5 طبقه
- تعداد واحدهای مسکونی : 200 واحد
- حجم بتن ریزی : حدود 6000 متر مکعب
- مساحت کل زمین پروژه :11500 متر مربع
- نوع سازه : فلزی پیچ و مهره ای به وزن 2500 تن
- نوع سقف : عرشه فولادی
- مساحت زیربنا : 27000 متر مربع
شرکت پتروشیمی امیرکبیر ، یکی از بزرگترین واحدهای پلی الفینی کشور
مجتمع پتروشيمي اميركبير در بندرامام درجنوب منطقه ويژه اقتصادي پتروشيمي و در سايت 4 حدوداً شمال غربي مجتمع پتروشيمي بندرامام؛در زميني به مساحت 55 هكتار واقع شده است. شركت پتروشيمي امير كبير يكي از بزرگتـريـن واحدهاي پـلي الفيـني كشور ، با تـوليـد سالانـه 700 هزارتـن انواع پلي اتيلن سبك ، سبك خـطي و سنگيـن ، مـواد اوليـه مورد نيـاز در صنايـع پايــيِــن دستي (پايـپ ، فيـلـم و … ) و همچنين تـوليـد سالانـه 20هزار تــن بوتـن-1 به عنـوان كوپليــمر مصـرفي و محصـول بوتادين به ميـزان 51 هزار تـن فعال مي باشد . این شرکت در راستای رفاه کارمندان خود اقدام به ساخت مجتمع مسکونی برای کارمندان خود نمود . در همین راستا و پس از طی مراحل قانونی و فنی ، شرکت مدیریت پروژه های ساختمانی ایران (مپسا ) مسئولیت ساخت این پروژه را بر عهده گرفت .