از  آنجائي‌كه مقوله آموزش به عنوان جزء لاينفك گذار از سنتي سازي به صنعتي سازي مي باشد و ورود به اين عرصه جز با آموزش مجريان و عاملان فعاليت‌هاي ساختماني هموار نخواهد شد لذا سعي بر آن شده تا با آماده سازي مقدمات آموزش نيروي كار در اين حوزه و آموزش آكادميك و مهارتي ايشان سرمايه عظيم بالقوه موجود در كشور را به فعليت برسانيم.به این منظور تلاش شد فرآيند نظري به كارگيري نيروي انساني را به فرايندي تجويزي تبديل نمائيم.

در اين راستا با پيگيري­هاي مستمر انجام شده با سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور و در رأس آن وزارت كار و امور اجتماعي به عنوان متولي تأمين و آموزش نيروي كار، تفاهم نامه اي في‌مابين آن سازمان و شركت مپسا به امضاء رسيد كه طي آن و مطابق برنامه تعريف شده مقرر گردید در رأس كار، مربياني از استان‌هاي مختلف آموزش ديده و اين مهارت را به كارآموزان خود منتقل نمايند. همزمان با تبادل امضاي تفاهم نامه، مقدمات تدوين استاندارد شغل و آموزش با همكاري مشترك سازمان فنی و حرفه ای و مپسا صورت پذيرفت و اين استانداردها پس از تدوين و بررسي در پايگاه اطلاع رساني سازمان فني و حرفه اي کشور جهت استفاده مراكز استاني قرار گرفت.

   در ادامه با معرفي مربياني از يازده استان كشور اولين دوره آموزشي در سطح مربيان به صورت نيمه تئوري و نيمه عملي در محل تربيت مربي كرج و پروژه هاي پايلوت مپسا در پرند توسط اساتيدي از صنعت و تحت نظارت سازمان فنی و حرفه ای و شرکت مپسا و با موضوع آموزش اجراي قاب سبك فلزي (LSF) برگزار گرديد. این دوره به ميزان 200 ساعت با حدود 120 ساعت عملي و 80 ساعت تئوري برگزار شد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج − یک =