مدیرعامل بانک رفاه کارگران از آمادگی این بانک به منظور حمایت از رونق تولید و اشتغالزایی در استان مازندران خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی در نشست مشترک با جمعی از مقامات عالی و اداری استان مازندران، با اعلام این خبر از صنعت گردشگری به عنوان یکی از مزیت‌های توسعه‌ای این استان نام برد و گفت: اگرچه اقدامات ارزشمندی در سال‌های اخیر در راستای شکوفا کردن صنعت توریسم در این استان انجام شده است اما همچنان ظرفیت‌های بالقوه‌ بسیاری در این بخش وجود دارد که بانک رفاه آماده است به سهم خود در راستای بالفعل کردن این ظرفیت‌ها، گام بردارد.


وی با تاکید بر اینکه توسعه صنعت توریسم در این استان منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و کاهش نرخ بیکاری استان می‌شود، خاطرنشان ساخت: برای این منظور ضرورت دارد بسترهای این مهم از جمله ساخت هتل‌های مناسب، تامین زیرساخت‎های حمل و نقل، بیمه گردشگری، آموزش و... به نحو مقتضی فراهم شود.

 

دکتر للـه‌گانی تاکید کرد: بانک رفاه از بانک‌های پیشرو کشور در سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری است و در راستای ایفای نقش موثر در این حوزه از توسعه سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری استان مازندران حمایت می‌کند.

وی با تاکید بر خروج بانک‌ها از بنگاه‌داری گفت: چارچوب حمایت‌های بانک رفاه کارگران از توسعه سرمایه‌گذاری در این استان بر مبنای این مهم(عدم بنگاه‌داری) و متناسب با قوانین و مقررات بانک مرکزی اجرایی می‌شود.

 

مدیرعامل بانک رفاه کارگران تصریح کرد: ازجمله اقداماتی که می‌توانیم در راستای پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای در استان مازندران اجرایی کنیم انتشار اوراق سپرده سرمایه‌گذاری خاص است که برمبنای بانکداری اسلامی منتشر می‌شود.

 

وی افزود: بر این اساس بانک رفاه به عنوان نماینده سپرده‌گذاران در پروژه‌ها و طرح‌های سرمایه‌گذاری استان مشارکت می‌کند.

دکتر للـه‌گانی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به حمایت‌های بانک رفاه از بازنشستگان و مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در این راستا ماهانه بیش از 40 هزار بازنشسته به صورت غیرحضوری از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک بهره‌مند می‌شوند که استان مازندران با توجه به تراکم جمعیتی از جایگاه ویژه‌ای در این بخش برخوردار است.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: بانک رفاه در سال جاری 100 هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به بازنشستگان پرداخت خواهد کرد.

 

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی در این نشست با قدردانی از حمایت‌های بانک رفاه کارگران از رونق تولید در استان مازندران به چالش‌های صنعت گردشگری این استان ازجمله نبود ظرفیت‌های مناسب هتل‌داری اشاره کرد و گفت: امیدواریم با حمایت‌های این بانک بتوانیم گام‌های اثربخشی در این بخش برداریم و آنگونه که شایسته است میزبان گردشگران استان باشیم.

وی افزود: استان مازندران فاقد هتل پنج ستاره است و این مهم یکی از ضعف‌های صنعت توریسم این استان است و بدون شک بانک رفاه می‌تواند در راستای فراهم آوردن زیرساخت‌های استاندارد در این بخش، همیار مناسبی برای استان باشد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به شناختی که از مدیران عالی بانک رفاه و روحیه تلاشگری آنان و همچنین اقدامات ارزشمند این بانک در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی دارم، این بانک می‌تواند در حوزه‌های مختلف استان مازندران و به ویژه شهرستان ساری را در پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای یاری کند.

وی در پایان به حمایت‌های اعتباری بانک رفاه کارگران از بازنشستگان استان مازندران اشاره و ضمن قدردانی از این حمایت‌ها، توسعه آنها را خواستار شد.

شهردار ساری نیز طی سخنانی در این نشست به تشریح برخی از اقدامات شهرداری در راستای توسعه صنعت توریسم در این استان پرداخت و تاکید کرد: بدون شک با حمایت‌های بانک رفاه کارگران می‌توانیم گام‌های اثربخش‌تری در این راستا برداریم و این شهرستان را به جایگاه شایسته خود برسانیم.

وی به همکاری‌های متقابل شهرداری ساری و سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه سهام‌دار بانک رفاه کارگران این سازمان است می‌توانیم در قالب همکاری سه‌جانبه و با مشارکت شرکت مدیریت پروژه‌های ساختمانی ایران(مپسا) در راستای تامین زیرساخت‌های اسکان گردشگران ازجمله ساخت هتل‌های مناسب، اقدامات موثری را اجرایی کنیم.

 

مدیرعامل شرکت مدیریت پروژه‌های ساختمانی ایران(مپسا) نیز در سخنانی در این نشست برخی از اقدامات اجرایی این شرکت در حوزه ساخت و ساز را تشریح و از آمادگی آن به منظور ساخت هتل و مجتمع گردشگری در شهرستان ساری خبر داد.

 

JALIL ALI AKBARI MAPSA

شایان ذکر است در ادامه این نشست، ظرفیت‌های ملکی شهرداری ساری به منظور ساخت هتل پنج ستاره و مجتمع گردشگری مورد بحث و بررسی حاضران قرار گرفت و مقرر شد در راستای حمایت از صنعت توریسم در شهرستان ساری، از طریق تشکیل کارگروه‌های تخصصی، موارد مورد بررسی کارشناسانه قرار گیرد.

همچنین مقرر شد اقدامات در راستای ساخت این هتل و مجتمع در قالب تفاهم‌نامه سه‌جانبه فی‌مابین شرکت مدیریت پروژه‌های ساختمانی ایران(مپسا) به عاملیت از بانک رفاه کارگران، شهرداری ساری و سازمان تامین اجتماعی نهایی و اجرایی شود.

در پایان این نشست از قطعه زمین پیشنهادی شهرداری ساری به منظور ساخت هتل و مجتمع رفاهی و گردشگری بازدید به عمل آمد.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شانزده − سه =